Audio Obscura x SORA | Uitverkocht – Gashouder

Audio Obscura x SORA | Uitverkocht

28 januari 2023 @ Gashouder

Deur open 23:00, Start 23:00

Dit evenement is uitverkocht. Tickets voor de exhibition en live shows van SORA zijn beschikbaar en te verkrijgen via de website.

Adriatique, Henrik Schwarz, Nadia Struiwigh en NONOTAK nemen op 28 januari de Amsterdamse Gashouder over voor een audiovisueel rave avontuur

Het audiovisuele kunstmerk Unfold.art kondigt een unieke samenwerking aan met Audio Obscura en Cultuurdorp Westergas. Na de bekendmaking van de Gashouder als locatie van de immersive lichtkunst installatie SORA, ontworpen door kunstenaarsduo NONOTAK, slaan Unfold.art en Audio Obscura de handen nu nogmaals ineen voor een bijzondere experience. De adembenemende once-in-a-lifetime Audio Obscura X SORA rave vindt plaats op 28 januari 2023.

SORA is een spectaculaire nieuwe kinetic light installation die de iconische Gashouder vanaf 6 januari tot en met 5 februari overneemt met een buitengewone mix van tentoonstellingen en liveoptredens, aangevuld door een eenmalige rave. Op 28 januari host Audio Obscura een rave met Adriatique, Henrik Schwarz en Nadia Struiwigh als headliners. Het Zwitserse duo Adriatique, die ondertussen bijna resident is bij Audio Obscura, gaat samen met de SORA-makers NONOTAK een unieke en sensationele show neerzetten. Voor de show wordt er een hypnotiserende en prikkelende performance neergezet, waarbij de bezoeker volledig wordt meegenomen in de muziek, ondersteund door de indrukwekkende lichtkunst installatie. Het belooft een meeslepende rave te worden waarin muziek en kunst samensmelten als nooit tevoren.

Unfold.art zet zich in om immersive art toegankelijk te maken voor iedereen, door samen te werken met artiesten binnen de wereld van nieuwe kunst, media, technologie en geluid. Deze adembenemende show zal vanaf begin 2023 naar verschillende black box locaties over de hele wereld toeren, waar de projecten in drie varianten kunnen worden ervaren: Exhibitions, Live Shows en als rave. Deze diverse shows maken kunst toegankelijk voor een breed publiek; jong tot oud, live muziek liefhebbers tot kunstcritici en van yogi’s tot clubbers.

Het event is uitverkocht.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap