Informatie – Gashouder

Informatie

Bereikbaarheid

FIETS
Kom je op de fiets? Fijn! Het terrein is goed bereikbaar per fiets en er zijn genoeg fiets parkeermogelijkheden. Let op dat je je fiets in de fietsvakken zet.

OPENBAAR VERVOER
Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. In de nacht rijdt bus 283 van en naar Centraal Station vanaf halte Van Limburg Stirumstraat.
Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 5 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

AUTO
Vanaf de Ring A10: pak de afslag S103/S104 (Haarlem) en rij richting Centrum via de Haarlemmerweg. Aan je linkerhand vind je Westergas.
Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam (ring A10) en neem afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum. Aan je linkerhand vind je Westergas.

Parkeren

Je kunt terecht bij Q-Park Westerpark aan de Van Bleiswijkstraat en bij parkeergarage Willemspoort op het Haarlemmerplein. Q-park bevindt zich op loopafstand van Westergas en is 24 uur per dag geopend. Ook parkeer je voordelig bij parkeergarage Willemspoort.

Zakelijke klanten van Westergas kunnen via Westergas waardekaarten afnemen voor Q-park Westerpark. Deze zijn tot tien dagen voor de event datum te bestellen via onze accountmanager. Q-park en andere parkeergarages zijn te vinden met onderstaande adresgegevens.

Q-Park
Van Bleiswijkstraat 8
1051DG Amsterdam
Gelegen tegenover Westergasfabriek
Tarief: € 2,- per 33 minuten/ € 30,- per dag

Parkeergarage Willemspoort
Haarlemmer Houttuinen 549
1013GM Amsterdam
15 minuten loopafstand
Tarief: €0,50 per 7 minuten/ €47.50 per dag

Parkeergarage Bos en Lommer
Leeuwendalerweg 23B
1055JE Amsterdam
10 minuten afstand met bus 21 (uitstappen halte Westergasfabriek)
Tarief: €3,- per uur / €13,- per dag

WIFI

Bezoekers van Westergas en Gashouder maken gratis gebruik van wifi in de Gashouder, alle evenementengebouwen en het grootste deel van het omliggende park. Daarmee is Westergas het eerste park in Nederland dat gratis wifi met deze capaciteit en dekking heeft. Daar zijn we trots op.