Jungle by Night – Gashouder
Tickets

Jungle by Night

10 maart 2023 @ Gashouder

Deur open 19:00, Start 19:30

Het zevenkoppige instrumentale collectief Jungle by Night werd opgericht in 2009, toen een groep vrienden en familieleden uit Amsterdam met een voorliefde voor dezelfde muziek samenkwamen. Inmiddels is het zevental uitgegroeid tot een van de meest beluisterde, instrumentale bands in Nederland.

Jungle by Night brengt al ruim 12 jaar hun dansbare ritmes en grooves met invloeden uit Krautrock, disco, 80’s electro-pop en dance naar diverse poppodia en festivals wereldwijd. Afgelopen jaar bracht Jungle by Night hun zevende album uit genaamd ‘Algorhythm’ waarmee zij hun live act gedurende meerdere clubtours naar een hoger niveau tilde. Dit jaar stond de band onder andere in een uitverkochte Paradiso en op festivals als Down The Rabbit Hole en Into The Great Wide Open.

Naast het concert in de Gashouder heeft Jungle by Night ook een reeks clubshows aangekondigd in de maand december van dit jaar. Het concert dat op 10 maart 2023 plaatsvindt in de Gashouder wordt georganiseerd door MOJO in samenwerking met Paradiso. Kaarten voor het concert koop je via deze link.

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap