DINAND – Dit concert is geannuleerd – Gashouder

DINAND – Dit concert is geannuleerd

19 maart 2022 @ Gashouder

Deur open 20:00, Start 21:00

Het concert van DINAND in de Gashouder is helaas geannuleerd. Alle tickethouders ontvangen begin volgende week informatie over hun tickets.

Wie Dinand volgt op social media heeft kunnen zien dat de fans zeker zes jaar op nieuw werk moesten wachten. Hij werkte de afgelopen jaren op Ibiza aan de nummers en produceerde met co-producer Peter Kriek zijn eerste soloalbum Luck of Birth.

In de zomer van 2020 speelde hij in het Amsterdamse Bostheater acht akoestische shows die in luttele secondes waren uitverkocht. Hierin werd het publiek meegenomen op een intieme reis zoals DINAND dat kan. Gedreven, open, eerlijk, maatschappelijk kritisch en vooral op zoek naar verbinding. Nu is het tijd om Luck of Birth op volle kracht, met een live band, naar het podium van de Gashouder te brengen. “Zo veel karakter van die zaal alleen al, dat past heel erg bij Luck Of Birth en dat ga je begrijpen als je het album gehoord hebt. Zeven jaar verder zal deze eerst gig met band something new, something old and something borrowed vertellen. Zo zal het net als in het Amsterdamse Bos ongetwijfeld tot iets heel fraais gaan leiden”, aldus DINAND zelf.

De ‘Haagse’ zanger was van 1998 tot 2014 actief als frontman van een van Nederlands meest succesvolle (rock)bands ooit, Kane. Kane wierf bekendheid met nummers als ‘Rain Down On Me’, ‘Damn those Eyes’, ‘Something to Say’, ‘Shot of a Gun’ en ‘No Surrender’ en speelde grote shows in onder meer De Kuip, de Amsterdam ArenA en op het Malieveld. Na het uiteengaan van de band was Woesthoff lange tijd niet actief in de muziekwereld. In alle stilte werkte hij aan zijn soloalbum Luck Of Birth, waarvan de singles ‘Whatever Comes For Me’, en ‘Can You Hear Me?’ in 2020 zijn uitgebracht. Zijn eerste single in 2021 is een ware protestsong, getiteld ‘The Highest of All’ en komt uit voor zijn langverwachte soloalbum Luck of Birth, die eerder dit jaar op 14 mei verscheen.

Kaarten voor DINAND live in de Gashouder zijn verkrijgbaar via deze link.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap