Balthazar – Gashouder
tickets

Balthazar

12 maart 2022 @ Gashouder

Deur open 19:00, Start 20:00

€36.40

Incl. servicekosten tickets

Op zaterdag 12 maart geeft de Belgische band Balthazar een concert in de Gashouder in Amsterdam. De vijfkoppige formatie rondom frontmannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez werd opgericht in 2004. Inmiddels is het vijftal uitgegroeid tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes ver buiten de grenzen van de Benelux.

Waar het vorige album ‘Fever’ volgde op een pauze waarin de twee frontmannen afzonderlijk werkten aan eigen soloprojecten, werd het begin voor het nieuwe album ‘Sand’ al tijdens hun laatste tournee gelegd. Volgend op de release van het album, heeft Balthazar een speciale live video gedeeld voor hun single ‘Moment’. De clip is een deel van de korte film ‘Sand Castle Tapes’, een combinatie van een documentaire en een concertfilm van Heleen Declercq die 3 juni in première ging.

Na meer dan een jaar zonder live optredens, gaan de Belgische indierockers dit najaar en deze winter op tour door heel Europa.

Het concert in de Gashouder wordt georganiseerd door MOJO in samenwerking met Paradiso. Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar via de link.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap