Above & Beyond – Gashouder
Tickets

Above & Beyond

12 mei 2022 @ Gashouder

Deur open 19:00, Start 20:00

De concerten van Above & Beyond zijn verplaatst naar donderdag 12 en vrijdag 13 mei. Tickethouders hebben bericht ontvangen van MOJO. Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen met MOJO.

Het Britse dancetrio Above & Beyond komt op donderdag 12 en vrijdag 13 mei 2022 naar de Gashouder in Amsterdam. Het is het eerste optreden van de groep uit Londen dat bestaat uit Jonathan “Jono” Grant, Tony McGuinness en Paavo Siljamäki in de iconische ronde Gashouder. In 2016 stond het trio in het kader van de 200ste jubileum van hun Group Therapy radioshow (ABGT200) voor een uitverkocht Ziggo Dome.

De mannen van Above & Beyond lopen al twee decennia voorop in elektronische dansmuziek. De oprichters van de Anjunabeats en Anjunadeep record labels en hosts van de radioshow Group Therapy, dat wekelijks miljoenen dance liefhebbers bereikt, hebben twee Grammy nominaties ontvangen voor de anthems van Northern Soul (feat. Richard Bedford) en We’re All We Need (feat Zoë Johnston). In 2018 kwam het vierde elektronische album van het trio, Common Ground, binnen op de derde plaats in de Official Billboard Album Chart.

De toewijding aan hun vak heeft de songwriters/producers een carrière opgeleverd waar veel elektronische artiesten vandaag misschien alleen maar van kunnen dromen: vier veelgeprezen studioalbums, 14 compilatiealbums, twee ‘akoestische’ albums en een op zichzelf staand album voor yoga en meditatie – om nog maar te zwijgen van ontelbare club-cuts en dance-remixen. Above & Beyond’s laatste compilatie,‘The Club Instrumentals’, is nu via Anjunabeats streaming verkrijgbaar.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap