De Staat – Gashouder
Tickets

De Staat

May 15th 2022 @ Gashouder

Doors open 19:00, Starts 20:00

Het concert van De Staat is verplaatst naar 15 mei. Bezoekers van het concert zijn via de organisator MOJO op de hoogte gesteld. Mocht je vragen hebben, kan je terecht bij MOJO. We kijken ernaar uit jullie te ontvangen in de Gashouder.

Het COVID-19-tijdperk heeft toch wat lichtpuntjes gebracht voor de band uit Nijmegen. In het najaar van 2020 kwam het nieuwe PlayStation spel ‘Sackboy: A Big Adventure’ uit, met hun track ‘Kitty Kitty’ als onderdeel van de soundtrack. In januari 2021 is dezelfde track ingezet als soundtrack voor de trailer van Golden Globe-winnaar ‘I Care A Lot’, met onder andere actrice Rosamund Pike. 3FM heeft ‘Witch Doctor’ in juni voor het derde achtereenvolgende jaar uitgeroepen als nummer één in de Festival Top 999. Een maand daarvoor heeft De Staat de allereerste Kink Icoon Prijs gewonnen.

Het is de eerste keer dat De Staat in de Gashouder in Amsterdam staat. Zoals de band online heeft laten doorschemeren, komen er nieuwe songs aan; de release-data hiervan zijn nog niet bekendgemaakt door hun label Virgin Music. Tijdens de lockdown heeft de band na hun optreden als headliner op Lowlands in 2019 nog enkel twee keer opgetreden. Torre Florim, frontman van de band, laat weten: “Onze laatste echte tour was in 2019. Twee jaar opgebouwde adrenaline en een berg nieuwe tracks. Die combinatie zou nog weleens gevaarlijk kunnen zijn, haha. We kunnen niet wachten.”

Kaarten voor De Staat zijn verkrijgbaar via deze link.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap