Benefietconcert – True Art of Giving x Giro 555 – Gashouder
Tickets

Benefietconcert – True Art of Giving x Giro 555

15 februari 2023 @ Gashouder

Deur open 18:30, Start 19:30

Di-rect, Goldband, Frenna en Kris Kross Amsterdam in actie voor Turkije en Syrië tijdens ‘True Art Of Giving X Giro555’ benefietconcert

Op woensdag 15 februari betreden onder meer Goldband, DI-RECT, Kris Kross Amsterdam, Frenna, Bilal Wahib, Sigourney K, LAKSHMI, Iris Hond, Glen Faria en Jaïr, Raffie en Ammar Taher het podium tijdens het ‘True Art of Giving X Giro555’ benefiet in Cultuurdorp Westergas, Amsterdam. De artiesten komen samen in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Tickets voor het benefietconcert zijn vanaf nu verkrijgbaar via deze link, de volledige opbrengst gaat naar Giro555. 

De verwoestende aardbeving kostte al meer dan 33.000 mensenlevens en veroorzaakte tienduizenden gewonden, waardoor er een dringende noodzaak is aan hulp in het rampgebied. Westergas vindt het belangrijk om hieraan bij te dragen. Daarom organiseert Stichting True Art of Giving in samenwerking met Westergas en Gemeente Amsterdam voor Giro555 dit benefietconcert.

De presentatie van het benefiet is in handen van Eric Corton en Eva Cleven. De artiesten op de line-up zullen hun steun tonen en samen met het publiek zorgen voor een avond vol muziek en entertainment. Als je er niet bij kan zijn, maar toch iets wil doen, kan je via deze link alvast doneren om direct hulp te bieden aan de slachtoffers in Turkije en Syrië. 

Initiator True Art Of Giving is een stichting die gelooft in de kracht van het geven, sinds 2016 organiseren ze verschillende veilingen en projecten waarbij de opbrengsten altijd een specifiek gekozen goed doel ondersteunen. Tijdens het benefiet zal er ook een veiling plaatsvinden. Items zijn vanaf vandaag te doneren en alle info vind je op www.trueartofgiving.com. Kaatje Nolen van True Art Of Giving over het benefiet: “De situatie in Turkije en Syrië is hartverscheurend, een humanitaire ramp van ondenkbare grootte. Samen met Giro555 en Westergas brengen we tijdens het benefiet met muziek en dans de mensen samen. Er zal ruimte zijn voor rouw, maar ook voor veel plezier en we zorgen voor een stukje bewustwording. Ik ben enorm trots dat zoveel Nederlandse artiesten zich inzetten tijdens het benefiet en vind het enorm bijzonder dat we de waanzinnige Syrische danser Ahmad Joudeh, het Arabian Flavour Night Team op het podium welkom mogen heten, zeer getalenteerde dansers met een prachtig verhaal, en er is nog zoveel meer”

Tickets voor het benefietconcert zijn per direct te koop via deze link. De deuren gaan om 18.30 open, om 19.30 begint het programma.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap