Balthazar | Uitverkocht – Gashouder

Balthazar | Uitverkocht

14 mei 2022 @ Gashouder

Deur open 19:00, Start 20:00

Het concert van Balthazar is verplaatst naar zaterdag 14 mei. Tickethouders hebben bericht ontvangen van MOJO. Voor meer informatie en vragen kan je contact opnemen met MOJO.

Op zaterdag 14 mei geeft de Belgische band Balthazar een concert in de Gashouder in Amsterdam. De vijfkoppige formatie rondom frontmannen Maarten Devoldere en Jinte Deprez werd opgericht in 2004. Inmiddels is het vijftal uitgegroeid tot een van de populairste en meest geprezen bands uit België, met succes ver buiten de grenzen van de Benelux.

Waar het vorige album ‘Fever’ volgde op een pauze waarin de twee frontmannen afzonderlijk werkten aan eigen soloprojecten, werd het begin voor het nieuwe album ‘Sand’ al tijdens hun laatste tournee gelegd. Volgend op de release van het album, heeft Balthazar een speciale live video gedeeld voor hun single ‘Moment’. De clip is een deel van de korte film ‘Sand Castle Tapes’, een combinatie van een documentaire en een concertfilm van Heleen Declercq die 3 juni in première ging.

Na meer dan een jaar zonder live optredens, gaan de Belgische indierockers deze winter op tour door heel Europa.
Het concert in de Gashouder wordt georganiseerd door MOJO in samenwerking met Paradiso. De support act van Balthazar is Kids With Buns.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap