Awakenings | Opening Night | Uitverkocht – Gashouder

Awakenings | Opening Night | Uitverkocht

19 oktober 2022 @ Gashouder

Deur open 22:00, Start 22:00

Awakenings pakt groots uit voor het 25e jubileumjaar en kondigt maar liefst negen events tijdens Amsterdam Dance Event aan met een star-studded line-up zoals fans dat van Awakenings gewend zijn. Ook dit jaar vormt de iconische Gashouder in Amsterdam het decor voor zes events met headliners zoals Amelie Lens, Joris Voorn, Carl Cox, Charlotte de Witte en nog veel meer van de grootste namen uit de scene belooft Awakenings het hoogtepunt te worden van een nu al ongekend Amsterdam Dance Event. Tickets voor alle shows zijn te verkrijgen via Awakenings.

De Gashouder, de techno tempel waar het voor Awakenings ooit allemaal begon, is op woensdag 18 oktober het decor van Awakenings’ ADE Opening Night. De organisatie trapt af met shows van  onder andere Hector Oaks, Nina Kraviz en Cera Khin en zet daarmee de toon voor de week. Op donderdag 19 oktober is het de beurt aan niemand minder dan Drumcode baas Adam Beyer, die samen met onder anderen ANNA en Pan-Pot de Gashouder om zal toveren tot een waar techno paleis. Het weekend wordt op vrijdagavond ingeluid door minimal techno pionier Richie Hawtin, die samen  met enkele van de bekendste namen  uit de scene, waaronder FJAAK en Kobosil, zal zorgen voor een onvergetelijke avond.

Het eerste dag event in de Gashouder wordt op zaterdag gehost door technogrootheid Joris Voorn, die met zijn label Spectrum namen zoals Ben Klock, Marcel Dettmann en ONYVAA uitnodigt om plaats te nemen achter de decks om bezoekers mee te slepen in de sfeervolle sets. In de avond neemt de Italiaanse Joseph Capriati het stokje over om fans samen met onder meer Dave Clarke en Speedy J te trakteren op een met de beste techno beats gevulde zaterdag. Het weekend in de Gashouder wordt afgesloten door Awakenings resident Amelie Lens, die op zondagmiddag samen met onder anderen 999999999 en Helena Hauff de 2022 line-up compleet maken en ADE op een ongekende wijze zullen afsluiten.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap