Bereikbaarheid – Gashouder

Bereikbaarheid

Op weg naar de Gashouder? Hieronder vind je informatie met betrekking tot bereikbaarheid. De Gashouder en Westergas zijn goed bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Laat de auto vooral staan als het mogelijk is!

FIETS
Kom je op de fiets? Fijn! Het terrein is goed bereikbaar per fiets en er zijn genoeg fiets parkeermogelijkheden. Let op dat je je fiets in de fietsvakken zet. Klik hier voor de exacte route naar de Gashouder. Niet je telefoon gebruiken op de fiets, hè!

OPENBAAR VERVOER
Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. In de nacht rijdt bus 283 van en naar Centraal Station vanaf halte Van Limburg Stirumstraat.
Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 3 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek. Vanaf daar is het nog een klein stukje lopen naar de Gashouder.

AUTO
Vanaf de Ring A10: pak de afslag S103/S104 (Haarlem) en rij richting Centrum via de Haarlemmerweg. Aan je linkerhand vind je Westergas. Klik hier voor de exacte route naar de Gashouder.

Vanaf Schiphol: pak de A4 richting Amsterdam (ring A10) en neem afslag S103 via de Haarlemmerweg richting centrum. Aan je linkerhand vind je Westergas. Klik hier voor de exacte route naar de Gashouder.

PARKEREN
Je kunt terecht bij verschillende parkeergarages zoals P+R Sloterdijk, Q-Park Westerpark en Willemspoort.

Zakelijke klanten van Westergas kunnen via Westergas waardekaarten afnemen voor Q-park Westerpark. Deze zijn tot tien dagen voor de event datum te bestellen via onze accountmanager. Q-park en andere parkeergarages zijn te vinden met onderstaande adresgegevens.

GOOGLE MAPS
Om het je extra makkelijk te maken, klik hier voor de route.

De Gashouder
Klönneplein 1
1014 DD Amsterdam

Q-Park
Van Bleiswijkstraat 8
1051DG Amsterdam
Gelegen tegenover Westergasfabriek
Tarief: € 2,- per 26 minuten/ € 36,- per dag

Parkeergarage Willemspoort
Haarlemmer Houttuinen 549
1013GM Amsterdam
15 minuten loopafstand
Tarief: €0,21 per 2 minuten/ €63,- per dag

Parkeergarage Bos en Lommer
Leeuwendalerweg 23B
1055JE Amsterdam
10 minuten afstand met bus 21 (uitstappen halte Westergasfabriek)
Tarief: €1,- per 15 minuten / €14,- per dag